Senior Full Stack Developer (PHP, JS)

Solliciteer nu

Senior Full Stack Developer (PHP, JS)

PHP · Laravel · DevOps · Solution Architecture

Amsterdam · Hybride · 32 tot 40 uur · Full-time € 4.100,- tot € 5.200,-

Over de rol

Ben jij de go-to persoon voor de meest complexe technische problemen? 

Wil jij werken in een multidisciplinair team van gedreven product professionals en positieve impact maken met het ontwikkelen van betekenisvolle kwalitatieve platformen?

Als Senior Full Stack Developer bij Digital Natives speel je een cruciale rol in het ontwikkelen van kwalitatieve webapplicaties. Je maakt onderdeel uit van een gepassioneerd product team en bedient een eigen set aan klanten.

Over Digital Natives

Wij streven naar positieve impact door mensen te empoweren met de kracht van progressieve web technologie. Als onafhankelijk bureau gidsen wij onze klanten in digitale productontwikkeling vanuit een mensgerichte aanpak.

Met 20 specialisten werken we in zelforganiserende teams om klanten te helpen met het realiseren van hun digitale dromen en doelen. Klantgerichtheid en continue verbetering zijn principes die we toepassen in de producten die we maken én in onze bedrijfsvoering als bureau.

Enkele recente projecten:

 • Voor startup MedPeers hebben we een MVP video platform ontwikkeld op basis van Nuxt.js, Laravel, Algolia en BunnyCDN Video.

 • Voor Voordekunst zijn we, as we speak, de front-end aan het vernieuwen en wisselen we Blade in voor Vue.js i.c.m. Inertia.js.

 • Voor The July hebben we een hoogwaardige hotel website ontwikkeld op basis van Nuxt.js en Craft CMS, genomineerd met een Emerce Dutch Interactive Award.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zoeken een full stack developer met ruime ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties. Je hebt uitstekende beheersing van PHP, JavaScript/TypeScript en ruime ervaring met moderne frameworks. Je hecht waarde aan clean code, security en performance. 

Als senior heb je een richtinggevende rol in het team, sla je een brug tussen klant en techniek en til je het team naar een hoger niveau.

Je functie beslaat de volgende rollen:

Senior Engineer

Je bent een gedreven techneut en je kent het web door en door. Dankzij sterke fundamentele kennis en jaren ervaring kun je complexe vraagstukken pragmatisch en effectief oplossen.

Solution Architect

Je staat graag in contact met klanten en bent in staat abstracte wensen door te vertalen naar technische oplossingsrichtingen. Als solution architect werk je nauw samen met de product owner en projectmanagers in de voorfase van een project. Je werk komt tot uiting in technische ontwerpen, user stories en technische plannen.

Team player

Je maakt deel uit van een zelforganiserend team waarbij je zorg draagt voor het collectief. Met elkaar vorm je een business unit en bedien je een eigen set aan klanten, waarbij je verantwoordelijk bent voor klantdoelen en businessdoelen.

Must haves:

 • Team player met interesse voor teamontwikkeling en samenwerking

 • Je kunt technische oplossingen uitdenken voor diverse uitdagingen

 • Minimaal 6 jaar werkervaring met PHP & JavaScript

 • Ruime ervaring met Laravel of Symfony

 • Kennis van design patterns en softwarekwaliteit

 • Ervaring met verschillende database, cache, queue en search oplossingen

 • Volledige beheersing van de software development lifecycle

 • Gedreven om software te ontwikkelen die veilig, stabiel en goed getest is

 • Woonachtig in Nederland en Nederlands en Engels sprekend

Nice to haves:

 • Ervaring met Vue.js, Nuxt.js en/of TypeScript

 • Ervaring met het Scrum framework

 • Ervaring met CMS systemen zoals Craft CMS, Strapi of Contentful

 • Ervaring met GraphQL

We zijn technologie agnostisch en verwelkomen bredere kennis en ervaring.

Dit is niet je droombaan als:

 • je alleen wilt programmeren en klantcontact liever vermijdt

 • je het liefst iedere dag hetzelfde doet

 • je niet actief bezig bent met leren en persoonlijke groei

Wat wij bieden

Bruto full time salaris
€ 4.100,- tot € 5.200,-
25 vakantiedagen
Kantoor naast Amsterdam Centraal station
MacBook Pro

Pensioenregeling

Reiskostenvergoeding

800 p.j ontwikkelbudget
Ieder kwartaal een teamdag
Hybride werken waarvan minimaal 3 dagen op kantoor
Mensgericht en zelfsturend werken

Klanten met wereldmissies

Gevarieerde lunch

Dit is Digital Natives

Business én Purpose

Wij gidsen missie-gedreven bedrijven en organisaties voorwaarts in de continue veranderende digitale wereld. Met 20 specialisten werken we in zelf organiserende teams voor onze klanten. Klantgerichtheid en continue verbetering zijn twee principes die we toepassen in de producten die we maken én in onze bedrijfsvoering.

Gids naar Positieve Impact

We vinden dat het web een open, onafhankelijke plek moet zijn waar iedereen op aarde met een internetverbinding de mogelijkheid heeft om de wereld te veranderen. Wij empoweren mensen met de kracht van technologie om dit te bereiken.

Zelf-organiserende Teams met Spirit

Technologie is voor ons een middel, nooit het einddoel. Achter elk succesvol digitaal product staat bij ons een sterk zelf organiserend team dat goed met elkaar kan samenwerken. We geloven dat vertrouwen, wederzijds respect en feedback binnen teams en klantrelaties leidt tot bovengemiddelde prestaties.

Makers van Succesvolle Platforms

De opkomst van digitale technologie heeft een grote impact gemaakt op de verandering die we dagelijks meemaken. Van jongs af aan hebben we geleerd ons continu aan te passen. We begrijpen heel goed wat er nodig is om in deze technologische wereld het verschil te maken.

Solliciteer en kom impact maken

Digital Natives wil een inclusieve organisatie zijn waarin ruimte is voor verschillen, waar iedereen zich thuis voelt en zich ten volle kan ontwikkelen. De beste ideeën komen voort uit een diversiteit aan gedachten. Daarom moedigen we iedereen aan om te solliciteren.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolinke: 020-3330880

Enthousiast? Solliciteer nu.
We nemen binnen een week contact met je op.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.